Het Team van Dierenkliniek Julianadorp

Dierenarts J.P.A. Salet

De dierenarts van de praktijk is Sjaak Salet. Zijn Kandidaats heeft hij behaald aan het Rijksuniversitair Centrum te Antwerpen. Voor zijn scriptie heeft hij in 1985 in Suriname onderzoek gedaan naar pluimveeziekten, waarna hij in 1986 afgestudeerd is aan de Universiteit van Utrecht.

Vervolgens heeft hij tien jaar bij verschillende klinieken gewerkt, onder andere op locaties in Londen, Harderwijk en Leeuwarden. In maart 1996 heeft hij de praktijk in Julianadorp overgenomen van toenmalig dierenarts De Dreu.

Dierenarts Salet

Assistente Hilda Pals

Werkzaam in de praktijk sinds 1977. Ze is een gediplomeerd en ervaren gedragsdeskundige voor zowel honden als katten. Kijk voor meer informatie op de pagina Links.

Daarnaast is zij tien jaar instructeur geweest bij hondenopleiding "de Nootekraker". Hilda verzorgt tevens de Puppy Party's van de praktijk. Hilda werkt op maandag tot en met vrijdag in de ochtend.

Assistente Hilda

Assistente Michele Zijlmans

Michele is sinds 1992 aan de praktijk verbonden. Zelf heeft ze Abessijnse katten en fokt daar af en toe mee. Michele werkt op maandag en woensdag in de middag.

Assistente Michele

Oud-medewerkers

Assistente Rineke van der Klugt

Per 1 juni 2018 is Rineke met pensioen gegaan. Sinds 1990 was Rineke werkzaam in de praktijk, en hier meerdere dagen per week te vinden. Hiervoor was zij al werkzaam in de praktijk van dierenarts De Dreu. Tevens heeft zij zich jarenlang ingezet voor het vogelasiel 'De Paddestoel' in Den Helder.

Na 28 jaar deel te hebben uitgemaakt van ons team heeft ze besloten het iets rustiger aan te gaan doen. Wij zullen haar erg gaan missen, maar wensen haar veel energie en geluk toe met haar welverdiende pensioen!

Assistente Rineke